De Boels-Dolmans ploeg heeft afgelopen weekend tijdens de Amstel Gold Race meer dan 50.000 euro opgehaald voor Pink Ribbon.

Dit bedrag is bij elkaar gebracht door een campagne die samen met onze partners Specialized, Santini, Wealer, Tacx, MH Roadstyling, SRAM en Zipp is uitgevoerd. De fietsen en kleding waarin het team de Amstel Gold Race reed werden geveild en vormden de kern van het bij elkaar gebrachte bedrag. Financiele bijdragen en het gewonnen prijzengeld droegen bij aan de 51.000 euro die naar Pink Ribbon gaan.

“We zijn erg trots op dit resultaat en de awareness die we voor Pink Ribbon hebben gegenereerd. Dit was echt teamwork met onze partners, staff en rensters. Ook een speciaal woord van dank aan Roy Packbier en Leo van Vliet van de Amstel Gold Race. Zij faciliteerden ons op alle vlakken om de campagne tijdens het weekend vorm te krijgen. Het is altijd spannend en een grote vraag wat we daadwerkelijk zouden ophalen. Dat we dit zo voor elkaar hebben gekregen is een grote droom die uitkomt”, aldus teammanager Erwin Janssen.

De fietsen en kleding wachten nu op nieuwe eigenaren. De komende dagen worden deze unieke stukken opgehaald. Heel veel dank aan alle contribuanten die onze Pink Ribbon campagne hebben gesteund. 

www.boelsdolmanscyclingteam.com