Nicole Buch is dolgelukkig met haar nieuwe vlam George Westerduin. Precies vijf jaar na de dood van Menno Buch heeft ze haar liefdesgeluk dus weer gevonden…

Na de primeur in Story spreekt Shownieuws Nicole en George in een eerste televisie-interview. Ze hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. ”Onze ontmoeting bestond eigenlijk uit corresponderen de eerste twee maanden. Een soort van ouderwetse brievenwisseling. Wat er bijzonder aan was is dat je eigenlijk iemand heel goed leert kennen al op schrift. Toen we elkaar echt in levenden lijve ontmoetten en een echt gesprek hadden, ja, toen sloeg de vonk echt over.”

”Er is natuurlijk in de afgelopen vijf jaar best wel eens wat voorbij gevlogen,” vervolgt ze in het interview dat je bovenaan deze pagina kan zien. ”Het feit dat ik nu met George naar buiten treed en dat hij gewoon de nieuwe man in mijn leven is, ja voor mij zegt dat alles. Dat doe ik niet zomaar.” Dit geldt ook voor George, zo vertelt hij. ”Ik ga zelf inderdaad ook niet over 1 nacht ijs. En ik kende het verhaal natuurlijk van Menno en dat heeft mij erg geraakt. Menno speelt geen geringe rol in onze communicatie.”

Het is begin juli vijf jaar geleden dat de presentator en man van Nicole, Menno Buch, is overleden aan kanker. ”Ik zeg eigenlijk altijd: Menno is nooit weg. Die draag ik mijn hart. Maar sommige data zijn natuurlijk wel erg indringend. De eerste jaren op zijn sterfdag ging ik ook echt weg. En dit jaar is eigenlijk voor het eerst dat ik die dag niet alleen ben geweest, maar samen ben geweest, met George. Dus dat was voor mij wel heel erg rond om dit jaar voor het eerst na vijf jaar met een nieuwe man in mijn leven Indisch te eten.”

Lees verder en kijk de video op www.shownieuws.nl